Info, salg og samarbejde

Herunder kan du læse lidt om, hvem jeg er, og hvad jeg tilbyder. Det er jo langt fra uddybende, så har du yderligere spørgsmål, så send mig gerne en mail.

Lidt om mine portrætter og mig

Jeg har strikket siden jeg var seks år, og har kun holdt få pauser – selv i mine teenageår strikkede og hæklede jeg meget. Det er min måde at koble fra på, for det giver mig tid til at tænke over alt mellem himmel og jord.

Mine billeder er mest inspireret af følelser og stemninger. Værkets udtryk udvikler sig lige fra første maske på pinden til den endelige montage på pladen.

Imens jeg strikker mine portrætter, tænker jeg meget over værkets sindstilstand og følelsesmæssige ansigtsudtryk, og derved opbygger jeg en detaljeret personlighed og historie omkring værket.

Foto: Heidi Lundsager og mig selv.

Salg af værker

Jeg sælger mine strikkede værker på udstillinger og ved direkte forespøgsler. Jeg opdaterer ikke min hjemmeside med værker, som er til salg. Men jeg sender med glæder en liste per mail med de aktuelle værker, der er til salg.

Ønsker du at se værkerne med dine egne øjne, så kan vi sagtens arrangere en fremvisning på min adresse i Odense.

Mail til info@signeriisom.dk

Bestillingsarbejde

Måske du har et ønske om et portræt i bestemte farver eller et bestemt format? Jeg strikker gerne bestillingsarbejder efter kundens ønske. Du skal naturligvis være indstillet på, at jeg har brug for en vis kunstnerisk frihed til at skabe det nye værk, men jeg er åben for dine ønsker gennem en grundig og tæt dialog inden opstart og løbende gennem processen med at skabe værket.

Eller måske du har forelsket dig i et solgt værk? Fortvivl ikke. Godt nok kan jeg aldrig genskabe det samme værk igen, men jeg kan tilnærme mig de samme farver og udtryk.

Et bestillingsværk tager typisk 3-8 uger at lave afhængig af størrelse og kompleksitet.

Mail til info@signeriisom.dk

Muleposer / tote bags

På opfordring er jeg begyndt at lave muleposer med håndstrikkede motiver på. Jeg har valgt en mulepose i ekstra kraftig kanvaskvalitet (310g) med lang hank. Det gør posen slidstærk og særdeles anvendelig til dagligt brug. Alle motiver er selvfølgelig unikke og håndstrikkede, og bliver syet på i hånden.

En mulepose koster 450 kr. De kan købes hos Kystens Kunst og Håndværk i Slettestrand, eller bestilles hos mig per mail eller på Instagram.

Kurser og udstillinger

Jeg er altid på udkig efter nye steder at udstille mine værker! Jeg har tidligere udstillet på galleri i kurerede udstillinger, på strikkefestivaller og i garnforretninger. Senest er jeg også begyndt at udstille i kunstforeneninger i private virksomheder.

Jeg holder også kurser/foredrag om freeform strik på aftenskoler, strikkefestivaller eller i din strikkegruppe. Jeg har nogle simple opskrifter med, der viser de basale freeform-teknikker, og som kurset skrider frem, bliver kursisterne modige nok til at kaste sig ud på dybt strikkevand og løsrive sig fra opskrifterne i ægte freeform. Teknikkerne henvender sig til øvede strikkere.

Hvis ovenstående har fanget din interesse, så er du altid velkommen til at kontakte mig for en uforpligtende snak om et samarbejde.

Mail til info@signeriisom.dk